Auto kuća Smajlović nudim Vam usluge karoserijskih i lakirerskih radova vrhunskog kvaliteta uz savremenu i visokokvalitetnu opremu koja zadovoljava čak i najviše evropske standarde. Tokom 2014. godine nabavili smo novu termokomoru i uređaj za “razvlačenje vozila” CAR-O-LINER, čime je kvalitet naših karoserijskih i lakirerskih radova dobio na većem značaju, što vidimo prema zadovoljstvu naših klijenata.

Najveće prednosti kod popravke karoserije i laka su u našem servisu su:

·   Stučni popravci

U AK Smajlović rade samo dobro školovani stručnjaci koji imaju pravi alat.

·   Samo originalni dijelovi

U stručnom se pogonu prilikom porpavke koriste samo originalni dijelovi, a ne jeftine kopije.

·   Garancija za sve popravke i originalne dijelove

Na izvršene popravke u našem servisu dajemo Vam garanciju

·   Puno povoljnije nego se misli

Ne bojimo se poređenja troškova sa konkurencijom. Pri tome, Vi uživate sigurnost, koju drugi ne mogu ponuditi.

Dodatne prednosti:

·   Cjelokupna procjena štete

·   Pravovremen popravak uz uštedu troškova

·   Upotreba specijalnih alata i uređaja

Imate oštećenje na Vašoj šoferšajbi?

Posjetite naš servis i riješite problem!

Oštećenja od kamena nekad se održe i do zime, a kada počne grijanje i dilatacija, tada iz njih “krene” pukotina i zamjena stakla postaje neminovna. Što prije reagujete to je šansa za očuvanje stakla veća. Za popravak odnosno reparaciju napuklog auto-stakla potrebno je manje vremena nego za zamjenu cijelog auto stakla. Napuklo vjetrobransko staklo može se popraviti za 30 – 40 minuta.

Napuklo staklo može se slomiti u bilo kojem trenutku, najčešće kad se najmanje nadate. Ako se to dogodi tokom vožnje, moglo bi imati ozbiljne posljedice po vašu sigurnost.

Auto staklo čini do 30% jačine konstrukcije vozila, a i zračni jastuk se odupire od vjetrobransko staklo prilikom napuhavanja.

Ako popravite napuklo vjetrobransko staklo, ono će biti podjednako postojano kao prije oštećenja.

Uz naše hibridne automobile dobijete jednako napredan servis hibridnih vozila. Bilo da ste vaš automobil kupili nedavno ili ste već dugotrajni vlasnik hibridnog modela, program servisa hibridnih vozila pruža vam bezbrižnost da će vaš automobil biti pravilno održavan prema najvišim standardima.
Program servisa hibridnih vozila uključuje dvije glavne komponente: provjeru zdravlja hibridnog vozila i produženu brigu za hibridnu bateriju.

 

Provjera zdravlja hibridnog vozila

Ovo je godišnji servis koji provode AK Smajlović  stručnjaci za hibridna vozila koristeći jedinstvene alate i računalnu dijagnostiku kako bi testirali kompletni hibridni sustav. Ništa nije prepušteno slučaju. Mi provjeravamo, mjerimo i analiziramo svaki hibridni element:

Korak 1. Dijagnostički test hibridnog sustava.
Korak 2. Provjera zdravlja baterije.
Korak 3. Test izolacije baterije.
Korak 4. Test punjenja pomoćnog akumulatora.
Korak 5. Provjera sustava hlađenja.

Na kraju ovog procesa, vaš stručnjak za hibridna vozila predstaviti će vam detaljno izvješće o zdravlju vašeg automobila i s vama prodiskutirati rezultate.

 

Produžena briga za hibridnu bateriju

Toyotini hibridni automobili standardno su pokriveni 3 godišnjim jamstvom na vozilo i 5 godišnjim jamstvom na hibridne komponente. Nakon što prođe početnih 5 godina, možete se pretplatiti na Toyotinu produženu brigu za hibridnu bateriju. Ona se može obnoviti svake godine do 10 godina od registracije vozila.

 

Razmišljate hibridno, pitajte AK Smajlović

Vaš prodavač i serviser  stručnjak je za servis i održavanje hibridnih vozila, vašu godišnju provjeru zdravlja hibridnog modela i sigurnost produžene brige za hibridnu bateriju. Također, tu je i ponuda specijaliziranih Toyotinih hibridnih dodataka. Što god trebali, obratite se  AK Smajlović za savršenu hibridnu bezbrižnost.

Za bezbrižnost koja dolazi od 100% sigurnosti, preporučujemo upotrebu originalnih dijelova. Svaki originalni dio odobren je od inženjerskog tima koji je razvio vaš automobil. Ovi dijelovi su:
• Specifično konstruirani za vaše vozilo
• Podložni standardima u smislu kvalitete i pouzdanosti
• Dolaze uz potpuno jamstvo (minimalno 12 mjeseci)
• Ugrađeni samo od strane specijalno obučenih tehničara

Reputacija kvalitete bazira se na izuzetnom dizajnu, proizvodnji o voznim značajkama naših automobila. To se također odnosi i na naše originalne dijelove. Oni su proizvedeni od kvalitetnih materijala i proizvedeni prema jednakim visokim standardima kao i dijelovi ugrađeni u vaš automobil tijekom njegove proizvodnje. Nadalje, uvijek vam stojimo na raspolaganju kako bi vam ponudili sve dijelove i održavanje koje trebate.
Radi sigurnosti, performansi i bezbrižnosti, odaberite  originalne dijelove!

go top