Auto kuća Smajlović svojim predanim radom nastoji biti kompanija koju će kupci izabrati, a mi ćemo vodjeni navedenim principima kvaliteta, timskog rada, uzajmnog poštovanja i postavljanja uvijek novih izazova, uticati na to da klijenti i ostanu zadovoljni svojom odlukom.

Naš tim

Auto kuća Smajlović svojim predanim radom nastoji biti kompanija koju će kupci izabrati, a mi ćemo vodjeni navedenim principima kvaliteta, timskog rada, uzajmnog postovanja i postavljanja uvijek novih izazova, uticati na to da klijenti i ostanu zadovoljni svojom odlukom. Zelimo da prilikom svakog kontakta sa klijentom premasimo njegova očekivanja, kako kvalitetom vozila koja nudimo, tako i nasom posvećenosću klijentu i nakon kupovine istih.

Nihad Smajlović – General Manager

AUTO KUĆA SMAJLOVIĆ

Previle bb
Srebrenik

Tel: 035/321-321
Fax: 035/651-659
E-mail: nihad.smajlovic@ak-smajlovic.ba

Mušo Smajlović – Voditelj servisa

AUTO KUĆA SMAJLOVIĆ

Previle bb
Srebrenik

Tel: 035/321-321
Fax: 035/651-659
E-mail: muso.smajlovic@ak-smajlovic.ba

Korporativna poruka

„Auto kuća Smajlović d.o.o.“  Srebrenik je porodična kompanija koja se profilisala kao serviser renomiranog japanskog brenda  TOYOTA.

Direktor kompanije, Nihad Smajlović je u Toyota timu od 1992. godine prvobitno u Njemačkoj, a nakon šest godina vraća se u BiH i 1998. godine otvara prvi ovlašteni Toyota servis.

Period do 2012.g. uspješno vodi kompaniju sa zadovoljnim kupcima i uposlenicima  postiže zavidne rezultate kako sa servisnim odjelom tako i sa prodajom vozila.

Međutim, zbog preinvestiranja firme (gradnja Auto salona u Tuzli), krajem 2012.godine prestaje biti ovlašteni Toyota servis i dolazi do raskida dugogodišnjeg, a do tada partnerskog Ugovora izmedju Toyota Adria i AK Smajlović.

Firma i pored gore navedenih izazova nastavlja raditi , vraća se na staru lokaciju u Srebreniku i zadržava ono najvažnije, kvalitet, kupce i uposlenike.

Kontinuiranim radom i zalaganjem kompletnog tima na čelu sa direktorom Smajlovićem, firma u 2015.g., već staje na noge , rame uz rame sa ostalim servisima.

Kako je najveći dio klijentele zadržan još od samih početaka firme, kada je servis bio u Sarajevu, odlukom direktora 07.10.2016.g. otvorena je Podružnica u Vogošći, a sve sa ciljem da smo bliže strankama, kako bi na njihov poziv u što kraćem roku, odgovorili sa uslugom visokog kvaliteta.

Auto kuća Smajlović vrši sve servisne usluge za Toyota vozila.Vrijednosti na kojima naša kuća insistira su lojalnost kupaca koju postižemo tako što se trudimo da premašimo njihova očekivanja, kako kvalitetom vozila koja nudimo, tako i prilikom svakog njihovog kontakta sa nama.

Možemo sa pravom reći, da smo spremni sa uposlenima koje imamo, nositi se sa svim potrebnim radovima na Toyota vozilima, te opravdati povjerenje svake stranke i stati iza svakog odrađenog posla.

go top